Schade aan jouw huis en spullen

Wist je dat:

Gelukkig kan je je heel goed verzekeren tegen deze risico’s. Maar nog beter is het natuurlijk om schade te voorkomen. In onze blogs geven we regelmatig handige tips die je daarbij kunnen helpen. 

Bliksem slaat in

Juridische hulp en advies bij een conflict

Als je problemen hebt met een aannemer die zijn beloften niet nakomt, of als je bent opgezadeld met een ondeugdelijk product, kan dit tot grote frustratie en zelfs financiële verliezen leiden.

 

Hoewel het inhuren van een advocaat of juridisch adviseur een optie is, kan dit duur zijn. Gelukkig biedt een rechtsbijstandverzekering een betaalbare oplossing.

 

Met een rechtsbijstandverzekering krijg je juridische ondersteuning en sta je sterker in geval van een geschil. Het kan een verstandige keuze zijn om zo’n verzekering af te sluiten om jezelf te beschermen tegen onverwachte juridische kosten en stress.

Lekkage door werkzaamheden
Schade auto door kind

Schade bij een ander

Een van je kinderen valt met een fietsje tegen de nieuwe auto van je buurman, je vrolijke viervoeter loopt iemand enthousiast omver of je bent net iets te blij na een mooi doelpunt en je stoot precies die dure vaas van je kennissen om.

 

Bij dit soort schades ben je aansprakelijk voor de schade. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren hoef je je hierover geen zorgen te maken. Voor slechts een paar euro per maand wordt alles geregeld en vergoed. 

Onbezorgd op vakantie

Een vlucht die wordt geannuleerd, diefstal uit jouw hotelkamer of een ernstige situatie aan het thuisfront. Met een goede reis- en annuleringsverzekering blijven de financiële gevolgen beperkt.

 

Wij kennen de voor- en nadelen van veel aanbieders en stemmen de dekking ook af op jouw andere verzekeringen (zoals je zorgverzekering). Je profiteert van zekerheid die op jouw situatie is afgestemd én je voorkomt dat je teveel betaalt.

Waarom via ons verzekeren?

Alles goed geregeld na een ongeluk

Een WA-verzekering is verplicht. Afhankelijk van de waarde en leeftijd van jouw auto kan het verstandig zijn om deze verzekering uit te breiden. Iedereen kent wel de WA Extra en Casco dekking. Maar heb je wel eens gehoord van een Schade­verzekering voor  Inzittenden (SVI)? Als je je auto via ons verzekerd, adviseren wij je ook om deze verzekering te overwegen.

 

Deze relatief goedkope verzekering kan namelijk heel veel ellende voorkomen als een passagier in jouw auto letsel oploopt. Om de schade te vergoeden van degene die letsel heeft opgelopen, moet namelijk eerst worden aangetoond wie schuldig is en hoe groot de schade is.

 

In de praktijk blijkt dit vaak een complex en langdurig proces. Met een SVI verzekering hoef je niet te wachten. Deze keert direct uit. Ook wanneer er niemand schuld heeft of wanneer de schuldige partij niet verzekerd is.

Autoverzekering letsel