Onafhankelijk hypotheekadvies;
de sleutel tot jouw droomhuis met de meest voordelige hypotheekoplossing

Persoonlijk en 100% onafhankelijk advies. Dat is wat wij jou bieden. Onze ervaren adviseurs staan klaar om tientallen banken en andere geldverstrekkers voor jou te vergelijken. Niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden. Zo weet je zeker dat je jarenlang geniet van de beste hypotheek voor jouw situatie.

 

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat is de beste manier om jouw mogelijkheden te verkennen.

Waarom zou je je hypotheek via ons afsluiten?

Advies op maat

Jouw hypotheek is een grote financiële beslissing en het is belangrijk dat je alle opties begrijpt. Onze adviseurs nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen.

Dit betekent dat wij niet alleen naar jouw financiële situatie kijken, maar ook naar jouw persoonlijke doelen en wensen. Hierdoor kunnen wij je helpen bij het maken van de beste keuzes.

100% onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen verborgen agenda. Wij werken voor jou en niet voor de bank.

Dit betekent dat wij je alleen adviseren over producten die passen bij jouw situatie en jouw doelen.

Ervaren en deskundig

Onze adviseurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring.

Dit betekent dat wij de beste opties voor jou kunnen vinden en jou kunnen adviseren over het verkrijgen van de beste rente en voorwaarden voor jouw hypotheek.

Bereikbaar

Onze adviseurs zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende het hele hypotheekproces.

Soepel hypotheekproces

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken. Van het begrijpen van de documenten tot het onderhandelen met banken.

Wij zijn er voor jou

Bij ons ben je meer dan alleen een klant. Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met jou op te bouwen en om je te helpen bij jouw financiële reis, niet alleen bij het afsluiten van jouw hypotheek.

Wij zijn er dus ook voor jou, nadat de hypotheek is afgesloten. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het onderhouden van jouw hypotheek, staan wij voor jou klaar.

Erkend financieel adviseur

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Klanten aan het woord

Hypotheekadviseurs

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij helpen jou bij elke stap van het proces.