Bedrijfsverzekeringen afsluiten?
Wij helpen je bij het maken van de beste keuze, zodat je bedrijf
altijd voortgezet kan worden.

Als ondernemer lever je niet alleen diensten of producten, maar jouw bedrijf kan ook fungeren als jouw pensioen, het inkomen van jouw werknemers en de financiële zekerheid voor jouw gezin. Misschien wel allemaal tegelijkertijd!

Maar stel je eens voor dat er een ramp gebeurt die de realisatie van jouw doelen in gevaar brengt en zelfs de toekomst van jouw bedrijf bedreigt.

Gelukkig kan je de meeste risico’s uitstekend verzekeren, maar het is wel belangrijk om te weten dat verzekeraars altijd kleine lettertjes en uitzonderingen hebben.

Wij helpen je bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod.

Waarom bedrijfsverzekeringen afsluiten via ons kantoor?

Continuïteit voor jouw bedrijf

We zorgen ervoor dat je risico's beheerd worden en dat je goed verzekerd bent.

Dit betekent dat je bedrijf onder alle omstandigheden voortgezet kan worden. zelfs als er vervelende en onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, zoals een grote brand.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Op deze manier kunnen wij je objectief en eerlijk adviseren, zodat je verzekerd bent van de beste deal voor jouw bedrijf.

Service

Je kunt altijd op ons rekenen! We bieden je persoonlijke service en ondersteuning. Of je nu vragen hebt over verzekeringen of preventiemaatregelen, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en bieden daarom op maat gemaakte adviezen die aansluiten op de specifieke behoeften en risico's van jouw bedrijf.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan altijd voor je klaar.

Hulp bij claims

Wij staan klaar om je te helpen bij het afhandelen van claims en ervoor te zorgen dat je de dekking krijgt waar je recht op hebt.

Schade voorkomen

Naast het adviseren van de juiste verzekeringen, nemen we ook ruim de tijd om te bespreken welke organisatorische- en preventiemaatregelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn om schade te voorkomen.

Dat is niet alleen van belang voor de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijf, maar kan ook leiden tot een verlaging van de premie van verzekeringen.

Klanten aan het woord

Adviseurs voor bedrijfsverzekeringen

Met ons advies op maat kun jij als ondernemer met een gerust hart verder bouwen aan jouw bedrijf.

 

Vul je gegevens in, dan nemen wij snel contact met je op.